Inquiry
Form loading...
O le ta'ita'i o Saina o Yixin Environmental Engineering Co., Ltd. e le'i leva ona la'a i le maketi o le lalolagi ma ana tekonolosi fa'afoma'i fa'amama otaota.

Tala Fou

O le ta'ita'i o Saina o Yixin Environmental Engineering Co., Ltd. e le'i leva ona la'a i le maketi o le lalolagi ma ana tekonolosi fa'afoma'i fa'amama otaota.

2024-01-04 10:29:54

O le kamupani na mua’i taulamua i Saina o lo’o fa’agasolo nei galu i le lalolagi atoa ma ana masini su’eina o le suavai leaga e le gata e aveese ai le leaga mai le vai, ae fa’aliliuina fo’i le suavai leaga i vai mama ma toe fa’aaogaina. O lenei atina'e e ogatasi ma le tautinoga a le kamupani e saofagā i le siosiomaga o le vai o le lalolagi ma le atina'eina fou o meafaigaluega e togafitia ai le suavai leaga.


O tekonolosi fou a le kamupani, e taʻua o le MBR (membrane bioreactor), o se taʻaloga-suia i le faʻaogaina o vai otaota. E le pei o faiga masani o vai otaota, MBR e maua ai se auala fou, sili atu ona alualu i luma e aveese ai mea leaga ma faʻaliliu vai otaota ile vai mama. O se tasi o vaega autu o le MBR o lona faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi, ma avea ai ma filifiliga faʻafeiloaʻi mo le faʻaogaina o vai otaota. E le gata i lea, o lona tulagavae laʻititi e mafai ai ona faʻaoga lelei le avanoa ma e talafeagai mo tulaga eseese o le siosiomaga. O le mea pito sili ona taua, o le MBR e maua ai le lelei lelei o le suavai ma fa'amalieina tulaga fa'alesiosiomaga.


O lenei tulaga mata'utia i tekinolosi e togafitia ai le suavai leaga ua atagia mai ai le tautinoga a le kamupani i le puipuiga o le siosiomaga ma atinae gafataulimaina. E ala i le tu'uina atu o vaifofo fou mo le puleaina o suavai leaga, e le gata ina foia e le kamupani le faʻafitauli faigata o le faʻaleagaina o le vai ae o loʻo faʻatulagaina foi o ia lava o se taʻitaʻi o le lalolagi i mea tau le siosiomaga. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'atekinolosi ma se tautinoga i le tulaga lelei, o lo'o fa'atulagaina e le kamupani ni tulaga fou mo le alamanuia ma saunia le ala mo se lumana'i gafataulimaina.


A o faʻaauau pea ona faʻalauteleina e le kamupani lona i ai i le maketi o le lalolagi, o loʻo manino mai o ana tekonolosi faʻafomaʻi vai lafoai o loʻo maua le faʻaaloalogia ma le gauai i le lalolagi atoa. Kamupani o loʻo alu i le lalolagi e le gata o loʻo faʻaalia le malosi o le puipuiga o le siosiomaga a Saina, ae e iai foi se aafiaga taua i le siosiomaga o le lalolagi. Fa'atasi ai ma ana fa'atekonolosi fa'atekonolosi ma le le maluelue o lana tautinoga i le puipuiga o le si'osi'omaga, ua sauni le kamupani e toe fa'afouina le auala e fa'atautaia ai ma fa'atinoina le fa'aogaina o le suavai leaga i le lalolagi atoa.


I le aotelega, o tekinolosi fou a le kamupani e togafitia ai le suavai leaga o se suiga o taaloga i le vaega o meafaigaluega tau le siosiomaga. Fa'atasi ai ma tekonolosi MBR, ua fa'atūina e le kamupani se fa'ata'ita'iga fou mo le fa'asa'oina o le suavai leaga, e tu'uina atu ai le tele o vaifofo muamua, fa'asaoina o le malosi ma le maualuga mo le fa'aliliuina o le suavai leaga i vai mama. A o faʻaauau pea le alualu i luma o le kamupani i maketi o le lalolagi, e manino lava o ana tekonolosi fou e le gata o loʻo i ai se aafiaga taua i le siosiomaga o le siosiomaga, ae o loʻo faʻamalosia ai foi lona tulaga o se taʻitaʻi o le lalolagi i le faʻaleleia o vai otaota.