Inquiry
Form loading...
O se fa'atuputelega fou o le fa'aogaina o le suavai fa'ateteleina le fa'amalosia o le alamanuia vai

Tala Fou

O se fa'atuputelega fou o le fa'agata fa'agata fa'atekinolosi fa'avavevave le fa'amalosia o le alamanuia vai

2024-07-05

O se fa'atuputelega fou o le fa'agata fa'agata fa'atekinolosi fa'avavevave le fa'amalosia o le alamanuia vai

O mea faigaluega fa'aonaponei e fa'agata ai otaota vale ma paipa lavelave o lo'o fa'agaoioi i se faiga maopoopo. I vaita'ele mo togafitiga, o lo'o luelue malie le vai, ma e mafai ona va'aia le ta'avale i lalo o le vai. O le vaaiga lea ina ua uma ona togafitia muamua le otaota. O nei lapisi o le a iu lava ina tafe atu i Shatangyong ma le manino ma le mama lelei o le vai e fetaui ma tulaga.

WeChat picture_20240705163651_copy.png
Ole fale fa'aleaganu'u lea ole Sanshui Southern District Industrial Park, Foshan City, Guangdong Province, Yixin Water, lea o lo'o fa'aalia ai e le tupulaga fou ole fa'atekonolosi fa'aleaganu'u otaota-Beijing Control Speed ​​​​Granule Technology o lo'o fa'aalia lona malosi.

Faʻatasi ai ma le televave o le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga, o loʻo valaʻauina e le alamanuia vai masani le faʻafouina o tekonolosi, pulega faʻafouina ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaleleia ai le lelei ma le lelei o le faʻaogaina o otaota ma ausia tulaga maualuga o le atinaʻe gafataulimaina. Ole alamanuia vai ole a maua ai le malosi fou mo le atina'eina maualuga ole alamanuia e ala ile fa'atupuina o fua lelei fou.

WeChat picture_20240705163645.pngWeChat picture_20240705163649.png

O le vai o Yixin vai i le vai i le Sanshui Southern District Industrial Park, Foshan City, Guangdong Province o lo'o i ai se gafatia togafitiga i aso uma o le 50,000 kupita mita, e masani lava ona togafitia le 70% o otaota fale gaosimea ma le 30% o otaota fale. O le uluai poloketi faʻainisinia tetele a le Beijing Enterprises Speed ​​​​Granules na faʻalauiloaina i le fale faʻamaʻi otaota ia Iulai 2022, faʻatasi ai ma le fua faʻatatau o le 8,000 kupita mita i le aso, ma o loʻo faʻagaoioia lelei e oʻo mai i le taimi nei.

O le Yixin Speed ​​​​Granules o se oloa faatekonolosi fou na fausia tutoatasi e le Yixin Water e faʻavae i luga o uiga o le maualalo o le carbon-nitrogen ratio o le suavai leaga ma le aerobic granular sludge technology.

I le 1991, na maua muamua ai le aerobic granular sludge (AGS). O lo'o fa'apea o se fa'aputuga fa'apitoa fa'apitoa e fa'atupu e microorganisms i lalo o le gaioiga a le tagata lava ia. Pe a faʻatusatusa i le faʻaogaina o le palapala masani, o le AGS o loʻo i ai uiga o le mafiafia o le fausaga, maualuga le faʻatumauina o meaola, ma le faʻaogaina o siama faʻamaʻi, lea na tosina mai ai le toʻatele o tagata suʻesuʻe i le fale ma fafo.

Ae ui i lea, o le faʻaogaina o mea faʻalaʻau i totonu o otaota fale i le taulaga i loʻu atunuu e masani lava ona maualalo, o le carbon-nitrogen ratio o le vai mata i otaota otaota e maualalo, ma le maualuga o le vai e fesuisuiai tele, e le talafeagai i le faʻaogaina mautu o le fale. AGS faiga. Fa'afefea ona iloa le fa'ainisinia o le fa'agasologa o le AGS o se fa'afitauli fa'apitoa e mana'omia ona fo'ia i le tulaga o le fa'amama otaota.

I lea tulaga, na faalauiloa aloaia ai e le Yixin Water se poloketi suʻesuʻega faʻasaienisi ma tekinolosi i luga ole Yixin Speed ​​​​Granular Technology i le 2018. Ina ua maeʻa le ono tausaga ma le faʻaputuina o le faitau selau o afe o faʻamaumauga, na iu lava ina manumalo i le faʻaogaina o faigata faʻapitoa e pei ole vave. fa'ato'a fa'a'ele'ele palapala ma fa'agaioiga mautu mo se taimi umi i fa'aoga fa'ainisinia lapisi maualalo le carbon-nitrogen ratio, ma fausia ai le tele o taunu'uga fa'atekinisi autu.
Kamupani Fa'apolofesa Fa'atekonolosi a Yixin, fa'afou fou e le Yixin Water, fa'amoemoe e fa'afeso'ota'i puna'oa fa'asaienisi ma fa'atekonolosi, suia mea fa'asaienisi ma fa'atekonolosi, iloa fa'asaienisi ma fa'atekonolosi taua, fausia se fa'avae fa'afouina, ma fa'aauau pea ona fa'aolaina tekonolosi fou ma taunu'uga fou i le alamanuia vai.

O lenei tekinolosi e sili ona lelei le fa'ato'aina o palapala. Aʻo ausia le maualuga o le faʻaaogaina o le okesene vailaʻau, ammonia nitrogen, aofaʻi o le nitrogen, ma le aofaʻi o phosphorus i le otaota, e mafai ona faʻaitiitia le malosi e sili atu i le 20%, e mafai ona faʻaitiitia le fanua o le poloketi i le 50%, e mafai ona faʻaitiitia le taimi fau. 2/3, ma tupe teufaafaigaluega e mafai ona faasaoina e sili atu i le 20%. E mafai ona vave fa'aoga i fa'aaliga e pei o otaota fa'aleaganu'u, otaota o le taulaga, otaota o paka fale gaosimea, ma fa'apogai vai otaota fale gaosimea.

I aso nei, ua avea le Yixin Speed ​​​​Granular Technology ma taʻutaʻua tekonolosi oloa mo le faʻaitiitia o le filogia ma le faʻaitiitia o le carbon i le faʻaogaina o otaota ma ona tulaga lelei o le tuʻufaʻatasia maualuga, maualuga le faʻatinoina, faʻasaoina o fanua, ma le faʻasaoina o tupe teufaafaigaluega.

I le taimi lava e tasi, o le Yixin Speed ​​​​Granule modular prefabricated water plant, lea e tuʻufaʻatasia ai le manatu o le Yixin Speed ​​​​Granule ma le vai faʻapipiʻi ma e mafai ona vave faʻapipiʻi i luga o le nofoaga o le poloketi, ua oʻo mai foi. O le fa'ata'ita'iga muamua e fa'aleleia atili ai le lelei o le fausiaina o fale fa'amama otaota, fa'apu'upu'u le taimi fau, ma fa'aitiitia le a'afiaga o le fausiaina. E mafai ona ausia e le fa'aogaina le fa'aogaina o le fa'aogaina o le suavai i se faiga e sili atu ona fa'alelei mai le faiga.

Ose fa'ailoga tele lea mai le 0 i le 1 na ausia e lo'u atunu'u e fa'atatau i le faagasologa o le AGS. I tua atu o le faʻalavelave tele a le Yixin Speed ​​​​Granule technology o le suʻesuʻega faʻatekinisi malosi ma le malosi a tagata suʻesuʻe faasaienisi. O le tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga o le gaosiga, a'oa'oga, su'esu'ega ma le fa'aogaina mai le falesu'esu'e i le pailate e o'o atu i fale gaosi oloa. O le malosi lanumeamata malosi ma avanoa le fa'atapula'aina o le gaosiga lelei fou e fa'amalosia ai le alamanuia si'osi'omaga.

O le Yixin Water Group o le a faʻalauiloaina le faʻafouina ma le faʻaleleia o le siosiomaga o le puipuiga o le siosiomaga e ala i le faʻasaienisi ma tekinolosi faʻafouina ma le maualuga o le atinaʻeina o le alamanuia, ina ia faʻasolosolo malie le atinaʻeina o le uluai "infrastructural infrastructure" i se faʻamautinoaga saogalemu, mama ma lanu meamata i totonu o le fanua. o le olaga, ma i le taimi lava e tasi e avea o se auala e sili atu ona taua o le gaosiga i le fanua gaosiga, o elemene mama ma elemene lanu meamata i le gaosiga o le lelei fou, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le "meamata lanumeamata" o le atinaʻeina o le alamanuia puipuiga o le siosiomaga, fausia. o se fua lanu meamata ma uiga Saina.

O le aloiafi o mea fou o loʻo faʻamalosia i taimi uma, ma o le atinaʻeina o le alamanuia o le vai o loʻo tui faʻatasi ma le faʻaauau pea.