Inquiry
Form loading...
E mafai ona fa'aoga sa'o le suavai leaga mo le fa'ato'aga o i'a pe a uma le

Tala Fou

E mafai ona fa'aoga sa'o le suavai leaga mo le fa'ato'aga o i'a pe a uma le "toe fa'afouina". Ua viia e le aufaasālalau a Saina i fafo e faapea o le pisinisi o le puipuiga o le siosiomaga a Saina ua ulufale i le "ala vave"

2024-07-12

"O le a le tulaga e mafai ona ausia e lau suavai otaota fale gaosimea?"

"Matou te faʻaaogaina tekinolosi faʻatonutonuina o le filogia ma nofoaga lelei mo le puipuiga o le siosiomaga, ma o le suavai leaga e mafai ona faʻaoga saʻo mo le faʻatoʻaga o iʻa."

O se talanoaga lea na faia i Tongnan, Chongqing ia Iulai 8. Tu Xinshi, peresitene o le US China-US Post, o le sa auai i le "Walking China 2024 Overseas Chinese Media Sichuan and Chongqing Tour", na laga ai ni fesili a o asiasi atu i le Chongqing Juke Puipuiga o le Siosiomaga Electroplating Industrial Park. She Min, faatonu o le Matagaluega Aoao a Chongqing Juke Environmental Protection Co., Ltd., na tuuina atu ia te ia se tali faateia.

"Mai se tamai sikulima i se taavale tele, vaalele, vaa, ma isi mea, eletise eletise e taua tele." Fai mai She Min o le eletise eletise e le gata ina faigata ona faalēaogāina pe suia, ae o loʻo faʻaauauina foʻi faʻalavelave fou i le tulaga o mea tau eletise, aerospace, ma isi, ae o le faʻaogaina o le eletise o le a maua ai le suavai leaga o loʻo i ai metala mamafa ma isi mea leaga, lea e faigata ona togafitia.

I le taimi nei, o le tele o paka eletise o loʻo faʻaaogaina i Saina e naʻo le faʻaogaina o otaota otaota, ma oi latou e sili atu tulaga o loʻo faʻapipiʻiina i vai, ae o le palapala e gaosia i le siʻusiʻu e le mafai ona togafitia i le paka ma e manaʻomia felauai atu i atina'e agavaa. Chongqing Environmental Protection Electroplating Industrial Park e fa'afeso'ota'i so'otaga uma o le filifiliga uma o fale gaosi oloa, ma fa'ataunu'u moni fa'avae puna'oa ma le le afaina o le otaota ma le palapala i totonu o le paka.

E tusa ai ma lipoti, Chongqing Environmental Protection Electroplating Industrial Park o loʻo tuʻuina atu foʻi auaunaga lagolago mo le faʻaogaina o le uʻamea mo kamupani faʻapipiʻiina foliga uʻamea, uʻamea eletise eseese ma kamupani faʻapipiʻi palasitika, fatuina o se lagolago sili ona lelei mo le gaosiga o le IT, fale taʻavale, ma faʻaaliga TV. fale gaosi oloa

Ua lipotia mai o le Itumalo o Tongnan o loʻo i totonu o le loto o le Chengdu-Chongqing Twin Cities Economic Circle, ma o le "taua taua" mo Chongqing e faʻalauiloa ai pisinisi fou ma faʻalautele ma faʻamalosia le gaosiga o meaʻai. Chongqing Environmental Protection Electroplating Industrial Park, o loʻo i totonu o Tongnan High-tech Zone, o se paka mo le puipuiga o le siosiomaga mo le vaega atoa o le eletise eletise, ma o loʻo i ai nei le toeitiiti atoa le 50 kamupani o loʻo nofoia. togafitiga i le alamanuia faamatalaga faaeletonika, alamanuia taavale ma uila afi, ma alamanuia gaosiga o meafaigaluega: "Ua fuafua le paka e faailoa atu 150 maualuga-iuga electroplating luga kamupani togafitiga. A uma ona ausia le gaosiga atoa, o le a oo atu le tau o galuega faatino 5 piliona yuan, ma o le alamanuia o le a. ave taavale sili atu i le 10 piliona yuan."

I le vaaiga, na taʻu atu ai e Tu Xinshi i le au tusitala: "Naʻo le faʻaogaina o tekonolosi puipuiga o le siosiomaga e avea ma autu ma faʻalauteleina le faʻalauteleina o le atinaʻeina o fualaʻau lanumeamata e mafai ai e le pisinisi o le puipuiga o le siosiomaga ona "faʻafeiloaʻi" le fale gaosi oloa.

"I lalo o le talaaga o suiga lanumeamata ma maualalo-carbon, ua ulufale atu le pisinisi o le puipuiga o le siosiomaga a Saina i le "ala vave." Wang Ping, sui faatonu sili o le "French Overseas Chinese News", na tagi ina ua uma le asiasiga e le o iai le paka. na o le faʻaitiitia o le tau atoa o le faʻaogaina o le suavai leaga e ala i le faʻavaeina o se faʻaogaina o le vai otaota, ae faʻatagaina foi kamupani e taulaʻi atili i suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, faʻaleleia o tekonolosi ma faʻateleina le tau faʻaopoopoina o oloa, ma faʻalauteleina le suiga ma le faʻaleleia o le fale gaosi oloa i luga o le ". ala lanu meamata".