Inquiry
Form loading...
Fautuaga mo le togafitia o otaota - Laasaga e sefulu i le togafitia o otaota

Tala Fou

Fautuaga mo le togafitia o otaota - Laasaga e sefulu i le togafitia o otaota

2024-07-19

1. O pupuni mata'utia ma lelei

O pupuni mata'utia ma le lelei o se faiga i le vaega e fai muamua togafitiga. O la latou galuega o le ave'ese ma fa'alavelaveina otaota e sili atu i le 5mm le lautele i totonu o le otaota ina ia mautinoa le faʻaogaina masani o le faʻaogaina o otaota.

 

614251ec6f0ba524ef535085605e5c2.jpg

2. potu ma'a fa'afefete

O le galuega autu o le aveese lea o le oneone faʻaleagaina ma nisi gaʻo i otaota vale, puipuia mea e faʻaleleia ai le vai, puipuia le pipii o paipa ma mea faʻaleagaina, ma faʻaitiitia le oneone i le palapala.

3. tane fa'apalapala muamua

O mea fa'afefete o lo'o i totonu o le lapisi e faigofie ona fa'amalieina e fa'afefete ma lafoa'i i totonu o le nofoaga e togafitia ai le palapala i le tulaga o le palapala e fa'aitiitia ai le uta filogia i totonu o le vai.

4. vaitaele olaola

O meaola ninii i totonu o le sludge fa'agaoioia o lo'o tupu tele i totonu o le vaitaele olaola e fa'aaogaina e fa'aleagaina ai mea eleelea i totonu o le vai, aveese le nitrogen ma le phosphorus, ina ia ausia ai le fa'amoemoe o le fa'amamaina o le vai.

5. tane fa'apalapala lona lua

O le sua fefiloi pe a maeʻa togafitiga faʻaola e tuʻueseese i le malo ma le vai e faʻamautinoa ai le lelei o le vai o le otaota.

6. Va'a fa'apalapala maualuga

E ala i le fa'afefiloi, fa'afefeteina ma le palapala, o le aofa'i o le phosphorus ma mea fa'afefete o lo'o i totonu o le vai e fa'amama atili ai.

7. Potu fa'afefe vai

Faʻaitiitia lelei le vai o loʻo i totonu o le palapala ma faʻaitiitia le tele o le palapala.

8. faamama moega loloto

O se fausaga togafitiga e tu'ufa'atasia ai galuega fa'amama ma fa'aola. E mafai ona aveese fa'atasi le tolu vai fa'ailoga o le TN, SS ma le TP, ma o lona fa'atinoga e fa'atuatuaina, lea e fa'amalieina ai le galuega fa'apitoa e tasi a isi tane faamama.

9. Osone fa'afeso'ota'i tane

O le galuega autu o le faʻaopoopoga o le ozone o le faʻaleagaina lea o le COD faigata ma le chromaticity i totonu o le vai e faʻafetaui ai manaʻoga o tulaga maualuga o le suavai.

10. Tu'umamaina

Ia mautinoa o lo'o fa'amalieina le fa'aputuga o le coliform ma isi tulaga mautu.

E mafai ona lafoa'i vai i totonu o le vaitafe ua uma ona fa'amalieina le "Tulaga Fa'aleaganu'u Fa'aleaga mo La'au Togafitiga Lafoa'i i Taulaga" (DB12599-2015)!